Moderatorzy: Artur Dokładny, Michal, admin
mysiaanga napisał(a):wycierac im sie nie chce i mmaja problem. .
mysiaanga napisał(a):Ja nie jestem złośliwa i tak naprawde to mogłabym nie wycierac nic po sobie.
mysiaanga napisał(a):Ja nie jestem złośliwa i tak naprawde to mogłabym nie wycierac nic po sobie.
Nie ma nic gorszego jak nie miła uwaga bo przeciez można to samo powiedziec ale milo i z uśmiechem. Jeżeli chodzi o uszkodzenie pleksi to nie ma w solarium takiej informacji czyli prosby o używanie kosmetyków solaryjnych więc nie powinni miec pretensji. Nie pytaja nikogo kto jakich kosmetyków używa.
PS a gadanie żeby używac kosmetyków solaryjnych to czysty marketing. Są drogie więc wątpie żeby każdy je kupywał. Za cene kosmetyku to sie opalę
keval napisał(a):mysiaanga napisał(a):wycierac im sie nie chce i mmaja problem. .
mam nadzieje, ze raczej im się chce, ponieważ od tego zalezy nasze bezpieczeństwo.
Ja chodząc na solarium zawsze zostawiam mały syfek, to chlapnę, tam chlapnę- jednak zawsze staram się po sobie posprzątać- natomiast łóżko jest zawsze czyste. Nie rozumiem dlaczego personel zwraca Ci uwagę- przeciez stosując jakikolwiek preparat łóżeczko zawsze się ubrudzi (poza tym pocimy się).
A co do uszkodzenia pleksy od innych niz solaryjne kosmetyki to już wogóle nie wierze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość