Moderatorzy: Artur Dokładny, Michal, admin
Olka napisał(a):O włąśnie taki ranking by się nawet bardziej przydał niż ten co jest. Wtedy można przestrzegać innych przed takimi zbrodniarzami. Przepraszam za słowo ale z niczym innym mi to nie pasuje. Spalenie czyjeś skóry to zbronia. Mnie spalili dwa razy i się jak na razie wyleczyłam z solarium. W lecie chodzę czasami na plażę a najczęsciej opalam się przy pracy w ogródku. Solarium może w zimie jest fajne ale skąd mieć pewność że człowieka nie spalą.
emi napisał(a):Pati co ty za głupoty piszesz,to nie chodzmy wszyscy nigdy do solarium bo po co ,wynika z twojego tekstu że obsługe guzik obchodzi klient ,przychodzimy na własne ryzyko,ale ja pytam szczegółowo i chce odpowiedzi fachowej .A jak nie jest wstanie nic doradzic pani w solarium to niech idzie krowy paść bedzie bezpieczniej.
lukaseq1 napisał(a): raz poszlem na solke na 40 min, laska powiedziala ze mnie niepusci bo niemoze a po drogie wygladam jak wegiel, musialem podpisac jakas kartke i dopiero wtedy mnie puscila !!!
Asterix napisał(a):lukaseq1 napisał(a): raz poszlem na solke na 40 min, laska powiedziala ze mnie niepusci bo niemoze a po drogie wygladam jak wegiel, musialem podpisac jakas kartke i dopiero wtedy mnie puscila !!!
40 min?? nie wierzejakie to bylo urzadzenie i jakie lampy?
keval napisał(a):masakara- ja nigdy bym się na cos takiego nie zdecydowal 2x 40 min jednorazowo. Ja rzy dobrych lotach tyle wybieram miesięcznie
keval napisał(a):sol2000 napisał(a):
a ta scena z Oszukać Przeznaczenie 3 to była totalnie głupia
zgadzam się, a łózka w niej przedpotopowe jakieś
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość