Moderatorzy: Artur Dokładny, Michal, admin
Anonymous napisał(a):jestem nowa na forum i nie wiem zbytnio gdzie mogłabym o tą rzecz zapytac więc robię to tutaj.
Dopiero od niedawna korzystam z solarium i chciałabym się dowiedziec CZY MIESIĄCZKA JEST PRZECIWSKAZANIEM DO OPALANIA SIĘ W SOLARIUM? a dokładnie to czy (oprócz oczywiście względów higienicznych) są inne które powinnam wziąc pod uwagę przed skorzystaniem z solarium w czasie miesiączki? i
Anonymous napisał(a):jestem nowa na forum i nie wiem zbytnio gdzie mogłabym o tą rzecz zapytac więc robię to tutaj.
Dopiero od niedawna korzystam z solarium i chciałabym się dowiedziec CZY MIESIĄCZKA JEST PRZECIWSKAZANIEM DO OPALANIA SIĘ W SOLARIUM? a dokładnie to czy (oprócz oczywiście względów higienicznych) są inne które powinnam wziąc pod uwagę przed skorzystaniem z solarium w czasie miesiączki? i
ala napisał(a):Anonymous napisał(a):jestem nowa na forum i nie wiem zbytnio gdzie mogłabym o tą rzecz zapytac więc robię to tutaj.
Podczas miesiączki zmienia się poziom hormonów, co ma wpływ na opalanie. Jeśli zazwyczaj opalasz się 10min. To podczas miesiączki przy tym czasie moźesz się spalić lub wcale się nie opalić.
Łysy napisał(a):Można chodzić można, ale kto powiedział że trzeba się przy tej okazji codziennie opalać. Pytanie było czy można chodzić do solarium anie opalać!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość